Salva Fernàndez

El Tot Mataró JHM guanya i dóna caça al Geieg

Els mataronins sentencien el Gavà i s'aprofiten de l'ensopegada dels gironins davant el Palautordera

Segona victòria en la fase pel títol i lideratge. Això sí, compartit. El triomf d'El Tot Mataró JHM, molt més complicat del que podia semblar a priori, davant el Gavà serveix perquè els mataronins hagin donat caça al Geieg, que va perdre a Palautordera. Els resultats han acompanyat també en el partit entre Bordils i Sant Quirze, on els primers van vèncer i han propiciat un triple empat a set punts en primer lloc. Dos per sota, el Sant Quirze que encara té molt a dir. La propera jornada, els mataronins rebran el Bordils en un encontre en el que un dels dos deixarà el colideratge de la fase pel títol.

No van començar gaire bé les coses pels jugadors d'El Tot Mataró. L'equip va sortir amb una defensa ben armada i esperant ser letals en els contracops. Alguna cosa va fallar quan la defensa 5:1 feia aigües davant el pívot local i tenia molts problemes amb els extrems. El resultat abans dels deu minuts parlava per si sol: 6-0 favorable al Gavà. Fruit d'això, Guiteras va demanar un temps mort en el que va esperonar el seu equip i ajustar la defensa. Els groc-i-negres van començar a remuntar el vol poc a poc fins que es va empatar el matx a 14. Tot i això, el Gavà seguiria estant per davant en el lluminós abans d'acabar el primer temps amb el 17-15.

En la represa, els mataronins van començar amb una primera pilota perduda. Tot i això, la defensa va millorar amb escreix respecte el primer període, la porteria va començar a destacar per les seves intervencions i els contracops mataronins eren letals. Un parcial de 7-0 dels de Guiteras capgirava el marcador i col·locava quatre gols per sobre El Tot Mataró. Aquesta diferència es va començar a mantenir al llarg del segon temps fins el final de l'encontre, que va acabar amb victòria final per 26-32, que significa el segon triomf en quatre jornades.