-
-

El Tot Mataró JHM guanya al Terrassa en el primer partit de la segona fase

Els homes de Josep Mª Guiteras acaben patint en un partit que a priori estava controlat

Partit, en principi, assequible el que havia de disputar el Tot Mataró JHM. La cosa però va estar a punt de truncar-se gràcies a un Terrassa molt ben col·locat i que en ningun moment va donar el partit per perdut. El resultat final de 25 a 23 dóna als mataronins dos punts més que els reafirmen com a líders de la segona fase de la Lliga Catalana. Amb aquesta victòria els mataronins s'asseguren seguir depenent d'ells mateixos per a obtenir quedar primers.

El partit va començar molt igualat tant pel que fa a joc, control de pilota i gols d'ambdós equips. Però al minut 20 de la primera meitat, el joc mataroní va imposar-se i els gols es van anar succeint de manera ràpida fins a assolir una diferència de fins a 6 gols. Amb el marcador de 14 a 9 es va arribar al descans.

A la segona part un Tot Mataró JHM més relaxat del normal, va permetre als de Terrassa creixer's a la pista i acostar-se en el marcador. Amb una defensa molt ben armada i aprofitant les errades en atac dels de Mataró, els de Terrassa van fer perillar la victòria per als homes de Guiteras. Fins a 5 penals seguits van xiular els àrbitres a favor del Terrassa, que molt ben aprofitats, van servir per a retallar distàncies. Els últims minuts de partit es van jugar amb una diferència d'entre un i dos gols al marcador. Finalment, 25 a 23 favorable als mataronins que els reafirma com a líders de la segona fase amb 9 punts.