Maria Camino

El Tot Mataró JHM guanya al Granollers i consolida el seu lideratge

Els homes de Josep Maria Guiteras no donen treva i segueixen sense haver perdut cap partit

Setena jornada de lliga per al Tot Mataró JHM, i setena vegada que sumen. Els homes de Josep Maria Guiteras no donen oportunitat al seus rivals. Només La Canonja, segon classificat, ha aconseguit sumar en un enfrontament amb els mataronins. En l'última jornada, els de Mataró no van fer cap excepció i van endur-se els dos punts de la pista del Granollers gràcies a la victòria per 24 a 30.

Els mataronins es desplaçaven a la pista del Granollers C en un horari inusual: el partit es va disputar divendres a les 21.00 hores a causa d'unes impossibilitats dels locals. El matx, però, va estar en tot moment sota control dels de Mataró que no van donar opcions als locals. El tècnic mataroní, Josep Maria Guiteras, va fer rotacions a l'equip i va deixar a Mataró a Àlex Gomà, Adrià Maymó i Ignacio Marín. Els mataronins van posar-se ben aviat per davant en el marcador i no van permetre als locals que s'hi acostessin.

En la represa, el cansament dels de Mataró va permetre als de Granollers retallar distancies al marcador, però la reacció dels mataronins va arribar molt aviat. El bon joc en defensa i millor encara en atac va permetre als homes de Josep Maria Guiteres agradar-se cada vegada més al camp i van fer grans davant d'un públic advers. Poc abans d'acabar el matx, els mataronins dominaven en el marcador amb una diferència de 10 gols. En els últims minuts de partit, però, unes decisions arbitrals molt rigoroses van deixar als mataronins amb 3 homes a la pista durant gairebé 4 minuts. Aquest fet va permetre als joves jugadors de Granollers, emmascarar el resultat. Finalment, 24 a 30 per als de Mataró que el consolida encara més com a líders de la classificació amb 13 punts.