-
-

El Tot Mataró JHM goleja al Sant Cugat i es consolida com a líder

Els homes de Josep Maria Guiteres encadenen tres victòries consecutives

El partit es presentava aparentment assequible i l'excés de confiança va estar a punt de passar factura als jugadors d'El Tot Mataró JHM. Un començament de partit amb poca concentració va permetre als de Sant Cugat posar-se per davant en el marcador. Però, gràcies al reajustament de l'equip, els mataronins van aconseguir donar la volta al marcador i acabar golejant (40-28) un Sant Cugat que va demostrar ser inferior. Amb aquesta nova victòria, els homes de Josep Maria Guiteras es consoliden coma líders amb 11 punts, dos més que La Canonja que són segons.

L'inici de partit va estar marcat per la falta de concentració dels jugadors mataronins. Un seguit d'errades en defensa, van permetre als jugadors vallesans avançar-se al marcador aconseguint un primer parcial de 3 a 7. Mentre que la setmana passada els extrems de l'equip entrenat per Josep Maria Guiteras van funcionar a la perfecció, en aquesta jornada els vallesans van encarregar-se d'atrofiar el bon joc mataroní. El primer parcial va provocar que l'entrenador mataroní demanés temps mort per redreçar un equip que no semblava dins el partit. Gràcies a aquestes noves instruccions, els mataronins van tornar la jugada als de Sant Cugat aconseguint un potent parcial de 9 a 0. La primera part, va cloure amb un ajustat 18 a 14.

En la represa, novament es van succeir alguns moments de relaxament que van permetre als de Sant Cugat retallar distàncies i col·locar-se a només dos gols de diferència. Gràcies a un nou ajustament de la defensa, aprofitant molt bé els contraatacs, i aconseguint bones penetracions pel centre de la defensa, els jugadors d'El Tot Mataró JHM van aconseguit anotar fins a 22 gols al llarg de la segona part.