El Tot Mataró JHM esborra del mapa al Sant Cugat

Els homes de Josep Mª Guiteras plantegen un partit molt seriós que els permet guanyar per un clar 26 a 37

El Tot Mataró JHM segueix invicte a la lliga catalana. Els mataronins no han deixat escapar cap partit des de l'inici de la temporada i només han empatat un partit. Aquesta jornada, com no podia ser d'una altre manera, els jugadors de Josep Mª Guiteres han tornat a demostrar la seva qualitat davant un Sant Cugat que els ha deixat fer. La factura, irreversible ja a la mitja part, els ha costat cara als del Vallès. El resultat final 26 a 37 reafirma novament als mataronins com a líders indiscutible.

El partit va començar amb clar domini mataroní. El primer parcial per als homes de Guiteras va ser d'un clar 2 a 7. Poc després, però, una petita descol·locació de la defensa i una relaxació per part dels atacants, va permetre als de Sant Cugat empatar el partit. Fins al minut 19 de la primera part, l'alternança en el marcador era d'un gol o màxim de dos. Però un temps mort demanat per Josep Mª Guiteras, va permetre als mataronins redreçar el partit aconseguint arribar a la mitja part amb un clar 14 a 21 a favor.

En la represa, i amb el partit gairebé sentenciat, els jugadors d'El Tot Mataró JHM es van limitar a mantenir el ritme de la primera part, fent que els de Sant Cugat no tinguessin ninguna possibilitat per a acostar-se al marcador. La reacció que van tenir els del Vallès a la primera meitat, es va fer materialment impossible en el segon temps, gràcies a un altíssim nivell en el joc dels mataronins. Finalment, el resultat de 26 a 37 feia evident la superioritat dels homes de Guiteras.