El Tot Mataró JHM es complica la permanència

Els homes de Pep Muñoz cauen contra l'Esplugues, rival directe

El Tot Mataró JHM no va poder repetir l'escandalós resultat del partit d'anada amb l'Esplugues. Sembla ser que els locals van signar una venjança i van aconseguir tombar als mataronins amb 10 gols d'avantatge. El descarat resultat (30-20) fa que els homes de Pep Muñoz s'hagin complicat molt la permanència a la Primera Estatal.

És cert que els mataronins es presentaven al partit amb moltes baixes: Josep Tarenci, per una operació de vista, Sergi Rodríguez, que va patir un trencament de menisc i finalment haurà de ser operat, German Bjorsson, per problemes personals i David Pedragosta, que està sancionat. Però els homes que restaven a la disposició de Pep Muñoz estaven preparats per afrontar el partit amb expectatives, I no ha pogut ser. La primera part del partit va estar marcada per la gran qualitat de joc que van mostrar els jugadors defensius d'ambdós equips. Aquesta bona defensa va fer que els gols a la primera part fossin molt fluixos. A més d'aquesta gran muralla que impedia gols, hi havia massa errors a l'hora de fer els llançaments per part dels dos equips. Quan faltaven 5 minuts per acabar la primera mitja part, els mataronins estaven avançat en el marcador 7-8, però en els últims cinc minuts, els locals van aconseguir donar la volta al marcador i aconseguir anotar 4 gols més que els permetien arribar al descans amb el marcador favorable (11-8).

Semblava que les ocasions del Mataró eren impossible de materialitzar i és que, dels sis primers llançaments que van fer els homes de Pep Muñoz, tots van anar fora. En el segon temps, s'havia de mantenir de la concentració dels jugadors i intentar igualar el marcador. Però no va ser possible, i els d'Esplugues van allunyar-se del marcador establint diferències de 7 i 8 gols. Però els de Pep Muñoz no es rendien i van arribar a retallar diferències de fins a 4 gols. Però finalment, les pèrdues de pilotes per accions precipitades, el bloqueig del joc dels mataronins, les errades en els contraatacs i el fet de fallar quatre penals van condemnar als mataronins que segueixen en zona de descens.

Una complicadissima situació que obliga als homes de Pep Muñoz a guanyar els dos partits que els resten per acabar la temporada. La setmana vinent, els mataronins rebran a l'O.A.R de Sabadell, tercer classificat amb 32 punts i empatat amb el segon, i el segon cap de setmana d'Abril es desplaçaran a la pista del CH Manyanent Les Corts que són últims a la classificació, condemnats al descens amb només 10 punts.