-
-

Maria Camino

El Tot Mataró JHM es col·loca líder després de guanyar al Sabadell

Els homes de Josep Mª Guiteras despleguen el seu millor joc i es col·loquen líders de la categoria

El partit es presentava aparentment fàcil per als jugadors del Tot Mataró JHM i, tot i que el partit es va arribar a complicar, els mataronins van aconseguir els dos punts. El resultat final, 32 a 22 favorable als mataronins, va apujar als homes de Josep Mª Guiteras fins a la màxima posició a la classificació.

El Sabadell, un equip teòricament inferior als mataronins, va plantar cara als homes de Guiteras des del primer minuts, sobretot en el primer quart d'hora on el resultat va estar molt igualat. En la primera meitat de joc, els de Sabadell van arribar a posar-se per davant en el marcador, gràcies sobretot a la gran actuació del seu porter que aconseguia aturar totes les oportunitats mataronines. El bon joc de la darrera setmana del pivot Martí Comas, va decaure en aquesta jornada i els gols mataronins venien de la mà de contraatacs i dels extrems. Al final de la primera part, els homes de Guiteras guanyaven de 7 (18-11).

A la segona meitat encara es va accentuar més el bon joc dels dos porters, que van aconseguir aturades inesperades. Sobretot, els dos porters mataronins, Alberto Ruiz i Adrià Maymó que van aturar fins a 3 penals. Finalment, el bon joc dels de Mataró es va imposar i van aconseguir una important victòria per 32 a 22 que els situa líders a la classificació.