-
-

El Tot Mataró JHM empata amb el líder i cau a la tercera posició

Els jugadors de Josep Maria Guiteras cauen a la tercera posició i segueixen depenent d'ells mateixos per a passar

Partit de màxima intensitat el que es va viure el passat dissabte a la pista Teresa Maria Roca de Mataró. El Tot Mataró JHM es mesurava amb el líder de la segona fase, el Banyoles, en un partit on ambdós equips es jugaven molt. El resultat final de 28 a 28 fa caure als mataronins a la tercera posició, amb 10 punts, i manté al Banyoles líder amb 11 punts.

En els primers minuts del primer temps el domini de joc va ser dels visitants. Ben aviat, ja van aconseguir una distància de fins a 3 gols que els va permetre relaxar-se una mica davant el joc dels de Mataró. Els problemes en la defensa mataronina els haurien pogut costar molt car a l'equip de Josep Mª Guiteras que la darrera setmana va perdre el seu primer partit. A la meitat de la primera part, el bon joc dels laterals mataronins va permetre empatar el partit i començar a prendre distàncies de fins a 3 gols, aconseguint arribar a la mitja part amb el resultat favorable de 17 a 14.

En la represa, el bon joc mataroní va permetre aconseguir distanciar-se del Banyoles amb 5 gols, i tot feia pensar que la victòria mataronina destronaria el Banyoles de la poltrona del líder. Però l'experiència dels jugadors del Banyoles va truncar la festa mataronina, amb un parcial d'1 a 5, el marcador tornava a assenyalar un rotund empat. Aquesta recuperació per part dels visitants va venir ajudada per unes decisions arbitrals, com uns passius molt exhaustius, que alteraven els nervis mataronins.

En la darrera jugada del partit i amb el marcador empatat a 28, una clara falta sobre Sergi Rodríguez no va ser assenyalada pels àrbitres que van permetre al Banyoles tenir la última pilota del partit. Tot i això, una excel·lent aturada d'Alberto Ruiz va frustrar el que hauria pogut significar una altre derrota del Tot Mataró JHM.