El Tot Mataró JHM, eliminat a les portes de la final de la Copa Catalunya

Els homes de Pep Muñoz remunten un partit que tenien d'esquena però acaben perdent de dos punts

Els esforços dels mataronins per aconseguir arribar a la final de la Copa Catalunya es van veure truncats en el partit disputat el passat dissabte al Pavelló Eusebi Millan. L'OAR Gràcia va aconseguir doblegar als mataronins per 27-29 quan els maresmencs havien restat invencibles al llarg de la competició per la copa. Amb aquesta derrota, l'entrenador del Tot Mataró JHM, Pep Muñoz deixa lliure el seient de primertècnicr a l'enyorat Josep Maria Guiteras.

La semifinal es va posar ben aviat de cara per als interessos visitants, ja que els jugadors de l'OAR van aconseguir prendre una distància de fins a 6 gols en els primers deu minuts de partit. La baixa del porter Alberto Ruiz per un accident de trànsit, va obligar a Carles Nuñez a jugar, també lesionat, gairebé tot el partit. Els mataronins semblaven molt descentrats i els de Gràcia ho estaven massa. Va ser en aquest moment, que l'entrenador mataroní va demanar temps mort, i fent un reajustament de la defesa, tirant enrere línies i robant pilotes, van aconseguir contracops que van permetre arribar al descans amb l'empat al marcador.

En la represa la concentració dels jugadors mataronins els va permetre prendre una distància de fins a 3 gols, gràcies en part, a la possessió de pilota que van aconseguir en els primers minuts de la segona meitat. Arribats a aquest punt, decisions arbitrals molt rigoroses van provocar el caos a les files mataronines: l'àrbitre mostrava una tarja vermella directa a David Pedragosa que deixava l'equip mataroní fora de joc. L'expulsió del pilar de l'equip, sumada a diverses diferències de criteri a l'hora de xiular, van permetre a l'OAR empatar novament el partit.

Amb el marcador igualat, i mitjançant un contracop, els visitants van aconseguir materialitzar una oportunitat d'or que establia el 27-28 en el marcador. Quan els mataronins van aconseguir robar la pilota, van desaprofitar dues ocasions que els van condemnar: l'OAR aconseguia marcar un altre gol que deixava el Joventut Mataró fora de la Copa Catalunya.