El Tot Mataró JHM consuma el descens al perdre davant l’O.A.R. Gràcia

Els homes de Pep Muñoz no poden amb un Gràcia que es juga les places d'ascens

No va poder ser. El somni de la permanència era viu fins ahir. El Tot Mataró JHM no va poder guanyar l'OAR Gràcia i les seves possibilitats de mantenir la categoria s'esfumen amb els dos punts que s'enduen els de Sabadell. Els nervis es van apoderar del partit que, tot i estar molt igualat fins al minuts 25 de la primera part, va acabar en mans de l'OAR Gràcia Sabadell. L'ajustat marcador (25-28) acaba amb el somni de la permanència dels mataronins i dóna força a l'OAR que jugarà per l'ascens.

El partit que disputaven els de Mataró era la última oportunitat per conservar la categoria. Els nervis i la fora pressió van ser els condicionants amb els que els locals es presentaven al partit. I no va poder ser. Tot i el recolzament que els homes de Pep Muñoz van rebre des de la graderia, plena de gom a gom, la precipitació i les ànsies de sumar els dos punts van complicar les coses als mataronins.

El matx va estar molt igualar fins a la meitat de la primera part. Una bona mostra n'és el marcador del minut 25 que mostrava un rigorós empat a 11 punts. Els homes de Pep Muñoz van fer una excel·lent tasca aconseguint mantenir el marcador, però l'OAR no estava disposat a deixar escapar ni un punt, i cap al final de la primera meitat van aconseguir prendre una distància de 2 gols a favor. Els mataronins, per part seva, a falta de 5 segons per arribar al descans, van retallar distàncies i van establir el 13-14 definitiu a la mitja part. Les grans protagonistes de la primera meitat van ser les defenses d'ambdós equips, que molt ben col·locades, van evitar un festival de gols.

A la represa, els nervis i la pressió es feien evidents en forma d'imprecisions i de pèrdues de pilota. Tot i això, els de Pep Muñoz van aconseguir posar-se per davant el en marcador. Poc va durar l'alegria mataronina, ja que l'OAR va aconseguir remuntar amb menys de 5 minuts. Les jugades precipitades que provocaven pèrdues de pilota eren aprofitades per l'OAR per avançar-se en el marcador. Fou en aquest moment, que Pep Muñoz va demanar temps mort per provar de redreçar als seus jugadors i intentar conscienciar-los per anotar. Però no hi va haver manera. Una serie de decisions arbitrals certament injustes, si més no, molt rigoroses, van impedir al Tot Mataró JHM seguir somiant amb la permanència.