-
-

El Tot Mataró JHM agafa aire després de guanyar al Sarrià (28-23)

Els homes de Pep Muñoz fan un excel•lent partit i sumen tres punts vitals

El Joventut Mataró va guanyar després de quasi tres mesos sense conèixer la victòria. L'últim partit que havien guanyat els homes de Muñoz va ser a mitjans de Desembre en la tretzena jornada de lliga, contra el Manyanet de les Corts. Però dissabte els mataronins van trencar la mala ratxa de resultats derrotant al Sarrià per 28 a 23.

El partit es va posar de seguida de cara per als mataronins que en el primer parcial ja s'havien desmarcat en el marcador (4-0). Fet que va provocar que l'entrenador del Sarrià hagués de demanar temps mort als 4 minuts de joc per tal d'intentar conscienciar als seus jugadors del perill que estava mostrant el Mataró. Però la “xerrada” no va ser efectiva. El Sarrià visitava el Tot amb la moral pujada després de guanyar la setmana passada al segon classificat; Aquesta confiança en ells mateixos no va servir de gaire als gironins. Tot i les variacions en el seu joc, els de Sarrià no van poder amb un Tot que tenia massa ganes de victòria. Amb aquesta actitud, els homes de Muñoz, van aconseguir arribar a la mitja part amb una distància en el marcador de 3 gols.

A la segona part semblava que els de Girona s'avançarien al marcador però no van poder amb un estel•lar Alberto Ruiz que va fer un dels seus millors partits. El porter mataroní va encaixar 23 gols, però va aturar 22 pilotes que els de Sarrià ja celebraven com a gol. A més, Ruiz va ser capaç d'aturar els 4 penals seguits que els àrbitres van xiular en contra de l'equip de Muñoz. La gran actuació de l'equip local, i en particular del seu porter, va permetre tenir un final de partit molt tranquil als mataronins, que sumen 3 punts vitals per a la seva salvació.