Maria Camino

El Tot Mataró encadena dues victòries consecutives

Les noies de Vicenç Tarrés van vèncer al Geieg per un contundent 12 a 8

Segon partit de lliga a casa i segona victòria consecutiva. Les jugadores de Vicenç Tarrés s'estan mostrant intractables a la piscina Municipal de Mataró i així ho van demostrar el passat cap de setmana davant el Geieg. Un partit que es podria haver complicat en el segon quart, però les mataronines van saber aixecar un partit davant un rival que encara no ha sumat cap punt. El resultat final, un contundent 12 a 8 que dona confiança a les jugadores mataronines de cara al següent partit.

El partit a començar molt igualat, ja que ambdues parts van sortir amb molta energia a la piscina. El primer en estrenar el marcador va ser el CN Mataró, tot i que, poc després el Geieg empataria el resultat. Les mataronines que van anar sempre per davant en el marcador van marcar el ritme del partit. El primer quart va cloure amb un ajustat 4 a 2 favorable a les mataronines.

El segon quart va ser encara més igualat. El marcador mostrava una alternança que feia difícil pronosticar per un equip guanyador. El resultat no va quedar estàtic, i es va arribar a la meitat del partit amb un 6 a 4 al marcador favorable a les mataronines. En la represa, les noies de Vicenç Tarrés van assolir un bon tercer quart (4 a 1) que deixava a les jugadores visitants amb poques opcions de remuntada. Tot i el resultat de l'últim parcial (2-3) la gran diferència que les mataronines havien assolit en el marcador no va permetre a les jugadores del Geieg endur-se la victòria.