-

Maria Camino

El Tot Mataró agafa aire després de guanyar al St. Esteve Sesrovires(32-24)

Els de Pep Muñoz fan la feina ben feta i segueixen lluitant per la permanència

El partit es presentava molt complicat pels mataronins, ja que rebien al tercer classificat. Els durs entrenaments fets la darrera setmana i la motivació per lluitar per la salvació, van fer que els homes de Pep Muñoz aconseguissin una clara victòria (32-24) davant d'un potent equip que lluita per l'ascens.

La primera part es posava ben aviat de cara pels locals, que amb només set minuts ja havien aconseguit posar-se per davant en el marcador amb un clar 5-1. Amb el resultat desfavorable, l'entrenador del Sant Esteve Sesrovires va demanar temps mort per tal de provar de conscienciar als seus jugadors i intentar encarrilar el partit. Però la xerrada no va ser fructuosa i els de Mataró, estel·lars en defensa i encertats en el contraatac van prendre una distància de fins a 8 gols al llarg del primer mig temps. El descans del partit va arribar quan el marcador assenyalava un claríssim 18-13 a favor dels mataronins.

Passat el descans, els visitants, amb un joc molt més seriós que el mostrat a la primera part van aconseguir retallar distàncies, aprofitant-se del cansament dels jugadors mataronins a causa de l'alta intensitat amb la que van jugar la primera part. El Sant Esteve Sesrovires, va aconseguir acostar-se al marcador dels mataronins i posar-se a 3 gols de diferència, sempre per sota. Després que Pep Muñoz demanés temps mort, els de Mataró van tornar a adaptar-se al joc i van reprendre el control del partit. D'aquesta manera, i amb una diferència de 8 gols, els mataronins sentenciaven el partit davant el tercer classificat, signant un definitiu 32-24 en el marcador.