El Tossa goleja sense pietat a la U.D. Cerdanyola

Tot i avançar-se en el marcador, els mataronins no van poder amb un Tossa que els va passar per sobre (4 a 1) tot i jugar 75 minuts amb un home menys

No era el millor dia per remuntar el vol després de tres empats consecutius. La U.D. Cerdanyola visitava al potent Tossa, nou líder de la Regional preferent. Els homes de Jose Antonio Morales van caure golejats per 4 a 1 i es situen a un punt del descens.

El partit es va presentar molt de cara pels interessos dels mataronins quan un penal al minut 14 de partit va servir a Vicaria per avançar als visitants al marcador i deixar amb deu jugadors als locals. El Tossa, però, va remuntar abans de la mitja part, i en quatre minuts, del 31 al 35, ja havia marcat dos gols a Mario, que debutava en partit oficial. En la represa, l'equip local va continuar apretant de valent i no va dónar opcions a la U.D. Cerdanyola. Els homes de Morales rebran aquesta setmana al Caprabo, un dels equips capdavanters, en una partit que no pot demorar més la segona victòria de la temporada.