Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení del Platges de Mataró guanya a Premià (42-65)

Gràcies a la bona defensa duta a terme, les unionistes van anar per davant durant tot el matx i van aconseguir l'onzena victòria de la temporada

Bon partit del sènior femení del Platges de Mataró a domicili del Premià, i onzè triomf a Copa Catalunya per 42 a 65. El partit de la divuitena jornada, disputat dissabte passat, dia 16, al Poliesportiu Municipal de Premià, representava per a les unionistes una bona oportunitat per treure’s el mal sabor de boca de la setmana anterior on havien caigut de 30 punts davant la Gramenet. Així doncs, les de Joan González, sabent de la importància del xoc, van saltar al parquet amb un únic objectiu: la victòria. Un objectiu que 40 minuts després seria una realitat i que permet a les mataronines no perdre de vista les primeres posicions de la taula, doncs la segona plaça està a tan sols un punt.

I és que dissabte passat, les noies de Joan González van donar un pas més de cara a estar entre les millors de Copa Catalunya, i ho van fer guanyant el derbi maresmenc contra el Premià. El rival va veure com les unionistes de seguida es van posar per davant en l’electrònic i al final del primer quart ja guanyaven de vuit (11-19). La bona defensa duta a terme pel Platges de Mataró, on va destacar la tasca realitzada per Roser Cuquet, i un segon quart de domini groc van ser determinant per arribar al descans 22-40. A partir d’aquí, les mataronines només van haver d’administrar el seu avantatge per sortir victorioses de la contesa. L’actuació de Mireia Vila en atac i la participació de les cadets Rosó Buch, Marta Solé i Mariona, que debutava dissabte, van ser les notes positives afegides al triomf. La negativa, la lesió de Teresa Gómez, que només va poder jugar cinc minuts i resta pendent d’evolució.

Joan González demana més regularitat al seu equip
Al final de l’encontre, Joan González, el tècnic unionista, afirmava que els seu equip havia estat molt bé en defensa, però que les pèrdues de pilota segueixen sent el seu taló d’Aquil·les, doncs davant el Premià n’havien perdut 18. Un aspecte que juntament amb el poc encert en triples de dissabte, només 3 de 16, s’ha de millorar, segons González. Així mateix, l’entrenador del Platges de Mataró assegurava que ara ve el tram més difícil de la competició, perquè “amb 13 victòries estàs salvat”, però el seu equip vol aspirar a més, a estar entre els cinc primers, a estar a “la pomada”, i per a fer-ho necessiten ser més regulars.

La setmana vinent, el Platges de Mataró rebrà el Cornellà al Palau Josep Mora. Serà llavors quan les unionistes hauran de fer-se fortes si volen aconseguir la regularitat necessària per estar amunt a la classificació.