Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení del Platges de Mataró debuta amb derrota a Copa Catalunya

Les unionistes van perdre a domicili del Segle XXI per 59-54 en un partit on la nota més negativa va ser la lesió de la base Mireia Chacón

La primera victòria de la temporada haurà d'esperar. El sènior femení del Platges de Mataró va debutar perdent en el seu retorn a Copa Catalunya, després de tres temporades a Lliga Femenina-2. El Segle XXI, rival de l'encontre de dissabte passat, 29 de setembre, era un vell conegut de LLF-2, però reforçat, que va aconseguir endur-se el matx en l'últim quart, on les de Cristina Navarro malgrat tenir opcions no van poder guanyar i van caure per 59-54. El més negatiu de la derrota a domicili davant el Segle XXI va ser la lesió al genoll de la base unionista Mireia Chacón, que, a falta de confirmació, tot sembla indicar que és un trencament de lligaments creuats.

El Platges de Mataró, que finalment va poder comptar amb la pivot Cristina Bruna, va començar l'enfrontament guanyant, i al descans, les de Cristina Navarro superaven en dos punts les locals (27-29). En el tercer quart, però, l'estira-i-arronsa entre ambdós conjunts va acabar amb el Segle XXI, equip amb jugadores molt grans i que ocupen molt d'espai a la pista, per davant (41-38). I en els últims deu minuts de partit, les unionistes malgrat intentar-ho, no van poder aconseguir capgirar el marcador i la primera derrota de la temporada per 59-54 es va fer efectiva.

La falta d'encert a cistella en certs moments del matx, la mala actuació en el rebot i el joc interior, unit a la incomoditat que suposava el joc del Segle XXI a la pista, en no poder jugar prop de l'aro, va marcar l'encontre de dissabte passat.

Cristina Navarro: “Hem estat realment malament”
Al final de l'enfrontament, l'entrenadora unionista, Cristina Navarro, expressava el seu disgust per l'actuació de les seves jugadores: “Hem estat realment malament. Fins el final hem tingut opcions de guanyar el partit, però hem tingut moments dolents i em queden males sensacions”. “Tot i així, no hem jugat bé, però hem tingut opcions”, afirmava Navarro en vistes al proper matx contra la Gramenet, donant a entendre que millorant els aspectes on el seu equip no va estar bé, el proper compromís, que serà el proper dissabte, 6 d'octubre, a les 18h al Josep Mora, es pot guanyar.