-
-

Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení de la UE Mataró toca fons contra el Don Piso Girona

El conjunt mataroní va perdre per 49-69 davant el penúltim classificat i es consolida a la cua de la classificació

El partit que va enfrontar a la UE Mataró contra el Don Piso Girona, dissabte passat, dia 2, al Palau Josep Mora, va evidenciar les dificultats en què es troba immers el conjunt mataroní. Les noies de Cristina Navarro van caure 49 a 69 davant un reforçat Don Piso Girona, en la onzena jornada de la Lliga Femenina-2. Les unionistes, que en la desena jornada de lliga van estar a punt de donar la sorpresa contra el líder, van disputar un partit gris. La falta d'encert de cara a cistella durant el segon quart, amb només dos punts, va condemnar les de Navarro. I encara que durant els últims vint minuts de partit, les unionistes van intentar reduir diferències amb les rivals, la victòria ja era un impossible i la desena derrota de la temporada, un fet.

Durant els primers cinc minuts de joc, la UE Mataró va anar per davant al marcador. Tanmateix, el Don Piso Girona de la mà dels nous reforços Layla Schwarz i Charlene Smith va prendre el control del partit a les unionistes i va començar a posar terra de per mig. Al final del primer quart, la diferència tan sols era de 6 punts (13-19). El segon període, però, va marcar el partit. Les noies de Cristina Navarro, malgrat no deixar d'intentar-ho, no aconseguien anotar. Per la seva banda, l'equip gironí encistellava a plaer. Així doncs, amb un parcial de 2 a 18, les unionistes se'n van anar al descans 22 punts per sota al marcador (15-37).

A la represa, les coses no van millorar excessivament. El Don Piso Girona, penúltim classificat, no volia sorpreses i no va baixar la guàrdia en cap moment. A falta de quatre minuts pel final del tercer període, la distància entre els dos equips era de 30 punts (21-51), i sí, és cert que les unionistes van intentar reduir les diferències, però les de Girona no s'ho van permetre. Al final del tercer quart es va arribar amb un 30-59. Finalment, durant els últims deu minuts de partit, les de Cristina Navarro van poder acostar-se a les rivals en el marcador, arribant a reduir la diferència final a 20 punts, maquillant mínimament el resultat. Així doncs, 49-69 i la Unió que veu com un rival directe en la lluita per la permanència s'escapa. Ara, l'equip unionista és últim en solitari, més que mai, amb deu derrotes i només una victòria.

Cristina Navarro: “Mentalment ens hem enfonsat”
A la conclusió del partit entre la UE Mataró i el Don Piso Girona, l'entrenadora unionista oferia les seves impressions sobre el partit “Hem començat molt malament i no hem sabut sobreposar-nos. Mentalment ens hem enfonsat i l'actitud ha estat dolenta. La setmana passada no teníem pressió i, aquesta setmana, havíem de guanyar per no despenjar-nos per baix, i la pressió ens ha pogut. La solució és treballar molt més dur”.

La setmana vinent, la UE Mataró s'haurà de desplaçar fins a les Illes Balears per enfrontar-se al Olis Sóller Joventut Mariana, un equip de la part alta de la classificació.