Aida Soriano Fiérrez

El sènior femení de la UE Mataró perd contra l’Isla de Tenerife (85-77)

El conjunt mataroní segueix sense trobar el camí del triomf

El partit que el sènior femení de la UE Mataró va disputar dissabte passat, dia 18, a la pista de l'Isla de Tenerife Aguere, va acabar amb el resultat final de 85-77 a favor de l'equip local. El conjunt de Cristina Navarro, que va comptar amb tots els seus efectius, doncs Paula Eñeso després de ser baixa contra el Sant Adrià va tornar a jugar, va començar el partit molt bé en atac. Fins i tot quan l'Isla de Tenerife va defensar en zona, les noies de la Unió van poder superar aquesta defensa. Però durant el segon quart, les forces es van equilibrar i al descans les locals havien empatat el partit (36-36). Ja en la represa, els àrbitres van estar molt a sobre de les visitants i van dur a terme un arbitratge molt casolà que va complicar les opcions del conjunt mataroní de cara a aconseguir la segona victòria de la temporada. Els nervis de les noies de Cristina Navarro van començar a aflorar fruit de la impotència davant un arbitratge tan advers, però tot i així al final del tercer quart només perdien de dos punts (58-56). Durant el definitiu quart període, l'equip va fer tot el possible per no perdre contra l'Isla de Tenerife, però novament l'arbitratge, els nervis i la defensa en zona exercida per les rivals van impedir que l'equip unionista tornés amb el triomf cap a casa. Al final, 85-77 favorable a l'Isla de Tenerife. I l'equip de la UE Mataró suma la vuitena derrota de la temporada, així doncs, l'equip segueix ocupant les últimes places de la classificació.

Cristina Navarro, al final del partit, afirmava: “Durant els dos primers quarts les sensacions han estat bones, però en la represa els àrbitres han exercit un arbitratge que ens ha descentrat. La nostra situació es supera guanyant i bé, és el que intentarem fer la setmana vinent contra el Cadí La Seu, encara que sabem que haurem de fer les coses molt bé perquè es tracta del líder”.

Així, la propera setmana l'equip unionista s'enfrontarà contra el Cadí La Seu al Palau Josep Mora.