El Romauto Mataró es mostra intractable (78-69)

L'equip unionista va haver de reaccionar per guanyar un incòmode S'Arenal i ja suma set victòries que el fan quart a la classificació

No va ser un partit fàcil tot i la posició endarrerida a la classificació del S'Arenal. Des d'un bon inici, els visitants van demostrar que arribaven al Josep Mora amb la intenció de guanyar el partit i van estar durant molts minuts per davant en el marcador.

A mesura que pasaven els minuts, els balears augmentaven l'avantatge en el marcador, que va arribar a ser d'onze punts. Els unionistes no aconseguien trobar-se còmodes a la pista i això es traduia en la puntuació. Però el tercer quart va ser un punt d'inflexió. Una falta antiesportiva xiulada sobre el balear Llompart i una tècnica a la banqueta va ser la clau d'una remuntada sòlida. Els mataronins van començar a treure's la son de les orelles i van aconseguir capgirar el marcador. Al final, la tercera victòria consecutiva de l'equip que entrena Josep Maria Margall es va aconseguir per 78-69.