Capgròs

El Romauto Mataró debuta amb derrota davant l'Igualada

Els unionistes van caure en el primer partit de lliga degut a l'encert desde la línia de tres del seu rival (70-72)

El Romauto Mataró no va poder celebrar amb la seva afició una victòria en el primer partit de la temporada a la Lliga EBA. Els mataronins van esforçar-se per obtenir un bon resultat, però, tot i que el primer quart va ser força igualat, el segon temps va ser per l'Igualada, que va encistellar fins a cinc triples amb els quals van obrir forat al marcador. Aquesta diferència es va fer més gran durant el tercer parcial, arribant als quinze punts. Malgrat tot, els de Josep Maria Margall no van llençar mai la tovallola i van seguir lluitant per donar la volta al marcador.

I ho van aconseguir. El Romauto es va posar per davant en el marcador a falta d'una mica més d'un minut per l'acabament de l'encontre, però no van saber mantenir el cap fred i es van precipitar en jugades clau que van permetre a l'Igualada tornar a posar-se al davant gràcies a un altre triple. A més, la tasca dels àrbitres no va ser massa encertada i algunes de les seves decisions van perjudicar clarament els interesos de l'equip unionista. Al final, el marcador va reflectir un 70-72 que deixava sense premi al Romauto Mataró.

El tècnic mataroní, Josep Maria Margall, es va mostrar decebut per la derrota en el primer partit de lliga, tot i que també va aclarir que "ens trobem tot just a l'inici i encara hem de millorar. De fet, l'any passat vam fer el nostre millor joc a la recta final de lliga". De tota manera, el tècnic va voler destacar "el treball que han realitzat tots els jugadors. Ara falta que aquest treball es faci en una direcció més correcta".

D'altra banda, el pivot Sergio López, no seguirà a la disciplina unionista. El jugador ja no va participar en el partit davant l'Igualada i, motius professionals, l'obliguen a deixar el Romauto Mataró. Sergio López va ser una peça clau la passada temporada.