El Romauto Mataró cau a Vic en els minuts finals (98-76)

Els unionistes van jugar un bon partit, pero l'encert en els triples dels locals al darrer quart els va impedir aconseguir una victòria sonada

Els de Josep Maria Margall van començar més forts que el seu rival. La tasca dels homes alts i la bona direcció del base Ventura van fer que els mataronins es situessin per davant en el marcador i que compliquessin molt les coses al Vic, que no jugava còmode davant la seva afició. De tota manera, les avantatges sempre eren molt curtes i cap dels dos equips marxava en el marcador.

La clau de la derrota va ser l'últim període. Els unionistes van començar amb una cistella que els posava un punt per davant, però un parcial de 21-4 i sis minuts sense anotar van deixar sense opcions a l'equip de Josep Maria Margall. Els triples locals van fer la resta. Tot i la derrota, el Romauto continua còmodament instal.lat a la zona mitja de la classificació.