El Rocafonda perd davant el Llavaneres i es despenja dels primers llocs

El líder guanya per la mínima a l'Argentona i segueix aguantant el ritme

El Rocafonda va fer un pas enrere al perdre per 3 a 1 davant el Llavaneres. Mataronesa, Juvesport i Llàntia no van fallar i segueixen l'estel del Poblenou, que va guanyar per la mínima a l'Argentona. Per la seva banda, el Liverpool va guanyar per 0 a 3 al Malgrat.

El Poblenou va guanyar per la mínima en la seva visita al camp de l'Argentona, un equip molt mermat per les baixes. El matx va ser més igualat del que semblava sobre el paper, i només en una jugada al començar la segona part els líder van poder avançar-se al marcador. Amb aqeusta avantatge, ben tancats enrere i sortint ràpidament al contraatac, el Poblenou va fer vàlid el gol per endur-se tres punts importants.

El Rocafonda va donar la sorpresa negativa de la jornada. Els mataronins visitaven el LLavaneres, que als 10 minuts ja s'havien avançat al marcador. Tot i això, els mataronins van atacar de valent, i durant la primera part van fer fins a sis rematades al pal, un fet insòlit. Tot i això, van ser els locals qui, aprofitant un error del porter mataroní, marcaven el segon. En la represa, Rovira escurçava distàncies, però a quinze minuts del final un lliure directe marcava el definitiu 3 a 1. Els pals i el porter local van sentenciar a un Rocafonda que no va parar d'intentar-ho.

La Llàntia segueix sense fallar i enganxada a la segona plaça. El Cirera es va avançar al marcador, però abans del descans la Llàntia ja havia empatat el partit. En la represa els verds van ser més superiors, i van augmentar la seva avantatge fins el 4 a 1. Un error del porter local va permetre als cirerencs marcar el 4 a 2 definitiu.

El Juvesport es va endur la victòria per un clar 4 a 1 davant el Sant Cebrià, que va jugar la primera mitja hora amb deu jugadors. Borja avançava al Juvesport, coincidint amb l'arribada de l'onzè jugador visitant. En la represa, el partit no va tenir gaire història. A porteria buïda, el Sant Cebrià va poder marcar l'empat, però incomprensiblement el davanter va enviar la pilota fora. Acte seguit, Una falta directe de Kiko, un gol d'Ivan en un error del porter i el quart, obra de Joaquín, sentenciaven el matx. els visitants només van poder marcar de cap en els últims minuts.

La Mataronesa va golejar a la Juventus per 6 a 1. Emilio va avançar als locals amb un golàs per tot l'escaire, que va ser empatat per una bona triangulació dels verds amb gol final d'Enric. Un nou gol d'Emilio, i un tercer gol abans de la mitja hora després d'una indecisió de la defensa visitant, van sentenciar el partit, que va estar dominat pels locals i que van augmentar fins a sis la seva diferència de gols.

El Liverpool va guanyar per un clar 0 a 3 al Malgrat en un mal partit. Els mataronins van tenir poques oportunitats, però les van aprofitar amb molta efectivitat. Albert, a la mitja hora, marcava el 0 a 1, gol que el va acompanyar, al minut 43, el segon, obra de Carlitos. Amb el dos a zero es va arribar al descans. En la represa, Víctor va marcar el tercer en un partit marcat per la duresa dels jugadors locals.

La classificació, després de la golejada per 4 a 1 del Valldemia davant el Ronda, és la següent:1-Poble Nou 58p. 2- Llàntia 55 p. 3-Mataronesa 55p 4- Juvesport 54p. 5- Rocafonda 51p. 6- Valldemia 46p. 7- Liverpool, 43p. 8- Juventus 35p . 9- Cirera 33p. 10- Ronda 22p. 11- Argentona, 22p. 12- Llavaneres, 20 p. 13- Palau, 15p. 14- Malgrat, 14p. 15- Sant Cebrià, 11p. 16- Sussanenc, 4p