Salva Fernàndez

El Regió 7 Igualada sentencia a la UE Mataró (101-79)

Els mataronins queden a quatre victòries de la salvació amb només set partits per disputar

Només un miracle permetria a la UE Mataró continuar a la lliga EBA la temporada vinent. El Regió 7 Igualada va ser superior en la segona meitat als mataronins, i amb un 101 a 79 final es van assegurar la permanència a la lliga EBA. Per contra, la UE Mataró queda ja a quatre victòries de la salvació amb només set partits per disputar-se.

El partit va estar molt disputat durant el primer quart, on l'Igualada portava una avantatge de només un punt. En el segon període els mataronins van avançar-se amb un parcial de 15 a 21, i el somni de la permanència es mantenia intacte. Però un enèsim tercer quart per oblidar va condemnar als mataronins. Només 9 punts davant els 32 dels locals.

En l'últim quart els unionistes van donar la cara, però el marcador va acabar marcat pel tercer quart. el 71% d'encert en tirs de dos davant el 65% dels mataronins van sentenciar el partit, i ara els homes de Margall jugaran els set últims partits saben que la salvació està molt complicada.