-
-

El Quadis queda un esglaó per sota del grup capdavanter

Els mataronins no poden amb el CN Alcoron i fallen en l'intent d'acostar-se a la zona europea

El CN Mataró Quadis perd pistonada en el seu intent d'acostar-se als primers classificats. Els mataronins, que si no passa un desastre tornaran al play-off pel títol, segueixen sense poder acostar-se als sis primers classificats. Dissabte passat, dia 28, el CN Alcoron visitava el complex Joan Serra. Després del bon sabor de boca deixat pels homes d'Ernest Gil davant l'Atlètic Barceloneta, la visita del quart classificat era una bona oportunitat per demostrar que l'equip podia intentar lluitar-li la cinquena plaça a Sant Andreu i Sabadell (sisè). L'equip, però, va perdre 9-10. Els resultats no van acompanyar, i ara la quarta plaça queda a vuit punts, la cinquena a set i la sisena, a sis.

Els mataronins van sortir a per totes des d'un bon inici. Els visitants s'avançaven primer en el marcador, però els d'Ernest Gil van posar-se a treballar per buscar la remuntada i l'equip va capgirar el marcador. L'empat de l'Alcoron només va ser momentàni, ja que els locals marxaven al final del primer temps amb un mínim avantatge de 4-3. En el segon període, el Quadis va posar-se 5-3 per sobre, però els visitants aconseguirien empatar el matx en amb un parcial de 0-2. Abans de marxar a la mitja part el Quadis es tornava a posar per davant en el marcador, demostrant que l'equip volia i podia endur-se el partit.

En la represa, el tercer quart va ser fatídic pels interessos dels mataronins. Els visitants aprofitaven millor la seva efectivitat de cara a gol estant en igualtat númerica, i després del descans el Quadis va perdre els rumb i va veure com l'Alcoron es tornava a posar davant en el lluminós, un fet que no passava des dels primers compassos del partit. L'últim període començava amb el resultat de 8-9 favorable als de Joaquín Fernández, que es col·locaven 8-10 i deixaven el partit vist per sentència. El Quadis va escurçar diferències però ja no va tenir temps d'aconseguir com a mínim un empat. Español, Blary i Dragcevic, amb dos gols cadascun, van ser els jugadors més encertats de cara a gol.

El proper dia 9 de febrer el CN Mataró Quadis visitarà la piscina del CE Mediterrani, novè classificat set punts per sota de l'equip d'Ernest Gil.