-
-

El Quadis Mataró supera un dur Mediterrani

Els mataronins sumen una nova victòria, aquesta per 6-4.

El Quadis Mataró va aconseguir dissabte una important victòria davant el Mediterrani. Els de Beto Fernández necessitaven sumar per seguir entre el grup capdavanter i ho van fer davant un rival que sempre posa les coses difícils. El bon treball col·lectiu i l'encert de Yañez van ser suficients per acabar imposant-se i sumar tres punts importants en la lluita per assolir, com a mínim, el quart lloc de la Divisió d'Honor.

Els mataronins van començar forts en el primer parcial davant un rival que no es va arrugar i que va plantar cara. De fet els de Barcelona van capgirar el gol inicial del Quadis i es van posar 1-2. Els locals, però, van reaccionar a temps i van acabar girant el matx per marxar després del primer quart amb el 3-2. El partit va estar dominat per les defenses en el següent període, on cap dels dos conjunts va poder anotar.

En el tercer el Quadis va trencar el matx amb dos gols seguits que deixaven un 5-2 clarivident al marcador. La reacció dels visitants no es va fer esperar i van ajustar el matx fins el 5-4, però els de la capital del Maresme no volien deixar escapar més punts i amb el sisè gol van sentenciar el matx de manera definitiva amb el 6-4.