Beto Fernández en una imatge d'arxiu.

El Quadis Mataró supera el Real Canoe

Els mataronins imposen la seva llei.

El Quadis Mataró encara el tram final de fase regular amb alegria i bon joc. La setmana passada van aconseguir recuperar el quart lloc i en aquesta, l'ampliaran amb tota seguretat. Els de la capital del Maresme van guanyar el Real Canoe per 11-5 en un partit que va demostrar que l'equip de Beto Fernández està preparat pel que ve en les darreres quatre jornades.

El bon inici de partit, amb el 2-0 del primer parcial, facilitava i molt les coses. Mica en mica els mataronins van anar ampliant distàncies, i al descans guanyaven per 4-1. Quedava partit, però estava encarrilat.

A la represa, el Real Canoe va treure el geni suficient per intentar avisar que estaven al Joan Serra, però el repartiment de cops (4-3) va acabar beneficiant als mataronins. En el tram final es va certificar la victòria per 11-5.