Imatge d'arxiu del Quadis.

El Quadis Mataró suma un triomf important a casa

Els de Beto Fernández superen 10-6 el Real Canoe.

El Quadis Mataró va aconseguir dimecres una victòria important a casa davant el Real Canoe, equip amb el que empataven al cinquè lloc. Els mataronins volien sumar un triomf de prestigi a casa davant un rival que sempre és complicat. I l'equip va respondre perfectament: 10-6 i cinquè lloc en solitari amb 12 punts, a tres del quart i a sis del segon classificat.

Els de Beto Fernández van reaccionar al primer gol dels visitants amb dues dianes consecutives que capgiraven el marcador en el primer quart. En el segon, l'equip va obrir forat (3-1) i quan els visitants s'acostaven, els locals tornaven a posar terra pel mig. Així es va arribar amb un triomf parcial de 5-3 a la mitja part.

A la represa, el Real Canoe va sortir a per totes i amb dos gols, va empatar el partit. La reacció del Quadis va ser immediata. Dues dianes en el tram final del tercer període tornaven a obrir el marcador: 7-5. A l'inici del darrer quart, el vuitè dels mataronins va sentenciar el partit fins el resultat final de 10-6.