L'equip mataroní. Foto: CNM

El Quadis Mataró perd a l'anada dels quarts de l'Eurocup

Els mataronins hauran de remuntar tres gols.

El Quadis Mataró va perdre en l'anada dels quarts de final de l'Eurocup a Romania, i però l'eliminatòria davant el Digi Oradea encara està viva. Els tres gols de diferència entre els dos equips (12-9) són un escull important, però no insalvable. El Joan Serra dictarà sentència a la tornada.

El matx va començar bé pels interessos dels mataronins, que es van avançar dues vegades en el marcador i van arribar a estar 1-3. En acabar, però, un gol d'Inaba, un corcó pels mataronins, ajustava el matx. En el segon quart encara va haver-hi temps perquè els de Beto Fernández es posessin per davant (3-4) quan els empataven, però un 2-0 capgirava el marcador.

El partit estava viu, i el Mataró va empatar a cinc al tercer quart. Aquí va venir la davallada. Tres gols seguits dels locals van obrir un forat dur: 8-5. Un gol mataroní de Veich no va ser suficient, ja que en acabar el quart el matx estava 9-6. Pitjor va començar el darrer període abm el desè gol dels locals. El Mataró, però, va reaccionar i va ajustar el partit (10-8) gràcies a dos gols de Grummy, però de nou els locals obrien forat. De nou Grummy ajustava (11-9) i al darrer minut, Inaba de penal feia un 12-9 que caldrà remuntar el proper 9 de novembre.