El Quadis jugarà dissabte les semis de la Copa davant el Barcelona

Els mataronins han superat aquest divendres al Saragossa (10-11) als quarts en un partit on han hagut de patir fins el final per imposar-se

El Centre Natació Mataró Quadis ha aconseguit la classificació per disputar les semifinals de la Copa del Rei, que s'està disputant des d'avui divendres i fins diumenge a Alcorcón. Els mataronins han superat a l'eliminatòria de quarts al WP Plaza de Saragossa en un partit vibrant.

Els saragossans han començat molt forts el primer parcial i han sorprès l'equip de Dorin Costras, que s'ha trobat amb un 4-2 al final dels primers set minuts. La reacció no s'ha fet esperar en el segons quart, però el Plaza no estava disposat a deixar escapar la oportunitat de fer-se un lloc a les semifinals i, després d'un parcial de 4-4, han aconseguit mantenir l'avantatge en el marcador a l'equador del partit (8-6). El tercer període també ha sigut igualat i el Quadis no ha pogut reduir les diferències (2-2), de tal manera que s'ha arribat al definitiu període amb el marcador en 10-8. En els últims set minuts els de Costras havien de marcar tres gols més que el seu rival per fer-se amb la victòria. I així va ser. Un parcial de 0-3 va capgirar el resultat i va donar la classificació al Centre Natació Mataró Quadis, que va acabar imposant-se per 10-11.

En el partit entre Barcelona i València, els cenebistes s'han imposat 9-6, convertint-se en els segons semifinalistes de la competició i rival en aquesta eliminatòria dels mataronins aquest dissabte.

CN Mataró Quadis: Jordi Fernández, Salvatierra, Urbano, Víctor Flores (3), Andrei Iosep (1), Sziranyi (3), Albert Garcia (2), Kiku, Florin Bonca (1), Jordi Garcia (1), Cabré, Cardenal i González.