Un partit del Quadis Mataró.

El Quadis guanya els primers dos partits de la Divisió d'Honor

Els mataronins es desfan de Sant Andreu i Tenerife en qüestió de 48 hores

El Quadis Centre Natació Mataró viu un moment dolç. Classificat pels quarts de final de la LEN EuroCup, on els mataronins es veuran les cares amb l’Oradea romanès que entrena l’exjugador i entrenador del Centre Dorin Costras, l’equip de la capital del Maresme també ha començat la lliga a ple rendiment. Dijous, el Quadis va superar el Sant Andreu (9-8). Dissabte, els mataronins van guanyar a Tenerife (5-11).

El Mataró sempre va anar pel davant en el marcador en el seu duel amb el Sant Andreu. Petites diferències, però suficients per portar la veu cantant fins l’últim quart i acabar certificant la primera victòria de la Divisió d’Honor a casa. Gustavo Guimarães, amb tres gols, va liderar l’equip a nivell ofensiu.

48 hores després, el Quadis ja era a Tenerife per afrontar el repte de donar continuïtat a la seva magnífica ratxa. Els mataronins van haver de superar un inici de partit complicat perquè l’equip local dominava al final del primer quart per 2 a 0. A partir del segon període, l’equip de Beto Fernández es va encarregar de posar les coses a lloc. Els mataronins ja manaven al descans i, durant els últims minuts, van ampliar diferències davant un dels rivals més modestos de la lliga (5-11). El Centre lidera la lliga amb els mateixos punts que l’Atlètic Barceloneta.

El Quadis prepara ara el partit contra el Mediterrani, un rival que gairebé coneix de memòria. La lliga no s’atura, però els mataronins tampoc perden de vista que a finals de mes jugaran el partit d’anada d’una apassionant eliminatòria contra l’Oradea. El primer duel, a Transsilvània, es disputarà el 30 d’octubre. La tornada, a Mataró, el dia 9 de novembre.