El Poble Nou torna a guanyar i s'escapa a quatre punts del segon

Llàntia i Mataronesa superen en un punt al Rocafonda i es queden a un del Juvesport, segon classificat

El Poble Nou va golejar al Malgrat, continua fent del seu camp un fortí i s'escapa ja a quatre punts del segon classificat, el Juvesport. El partit va començar amb moltes dificultats pels líders, que van veure com el Malgrat es va avançar al marcador, mentre veia com Miki, que reapareixia la setmana passada, es tornava a lesionar. El Poble Nou, però, es va refer aviat i va empatar el partit en un minut. En la represa el líder va fer-se amo i senyor del partit, i amb un hat-trick d'Abdul Khali i el quart gol de Jonathan, amb golàs de vaselina inclòs, van sentenciar el partit.

El Juvesport va veure com el Cirera li empatava el partit en l'últim sospir i els allunyava una mica més del líder. El partit va estar marcat per la falta d'oportunitats, clares, una per cada equip durant el primer temps. En la represa Ivan avançava al Juvesport amb un remat des del centre de l'àrea. El Cirera, però, no es va donar per vençut, i va empatar el partit en un contraatac que el mateix Ivan va marcar en pròpia porteria.

El Rocafonda va perdre el derbi mataroní davant la Llàntia, en un partit que els dos equips es jugaven moltíssim. L'1 a 2 definitiu deixa als verds amb un empat a punts amb el Rocafonda i la Mataronesa i amb opcions a l'ascens. La Llàntia va dominar la primera part, que amb un gol matiner de Jose Ramón de falta directe, i amb un alte abans del descans de Valencia després d'una gran jugada d'ell i de Font, van posar el partit molt coll amunt pels locals. La segona part va estar macrcada per l'expulsió del porter local, tot i que el Rocafonda no va baixar els braços i va escurçar distàncies, però no el suficient per empatar el partit.

La Mataronesa va golejar sense gaires dificultats al Palau per un clar 0 a 4. Els visitants van avançar-se amb un gol de cap de Carlos, que es va avançar al porter. Emilio va marcar el segon abans d'acabar la primera part amb un golàs des de fora l'àrea. El mateix Emilio va marcar amb un altre fort xut, i la golejada la va tancar Carlos. La Mataronesa, a més, va tenir ocasions a tort i a dret per fer encara més gols.

El Liverpool es va endur un derbi molt disputat per 3 a 2 davant el Valdemia. Els maristes van estar per davant en tot moment, i també marcats per l'expulsió per unes mans d'un jugador del Valldemia. Amb l'empat a un a la mitja part, els visitants van tornar a avançar-se al marcador tot i jugar amb un home menys. el Liverpool va aconseguir empatar de nou, i en temps de descompte José va marcar el tercer i definitiu gol que deixa gairebé sense opcions al Valldemia.

La Juventus va guanyar 2 a 0 al Sant Cebrià. El partit va estar bastant igualat durant la primera part, tot i que no van haver-hi masses ocasions. LA segona part va tenir un color més verd i Silva aconseguia el primer gol del matí després d'una gran assistència d'Enric. El mateix Silva marcaria el segon que sentenciava el matx.

La classificació, després de la victòria del Ronda per 5 a 2 davant l'Argentona, és la següent:1-Poble Nou 51p. 2- Juvesport 47 p. 3- Llàntia 46p 4- Mataronesa 46p. 5- Rocafonda 45p. 6- Valldemia 40p. 7- Liverpool, 34p. 8- Juventus 32p . 9- Cirera 31p. 10- Ronda 22p. 11- Argentona, 21p. 12- Llavaneres, 17 p. 13- Palau, 15p. 14- Malgrat, 14p. 15- Sant Cebrià, 11p. 16- Sussanenc, 1p