El Poble Nou goleja a la Juventus i referma el seu lideratge

Mataronesa i Rocafonda empaten a zero, mentre que Juvesport i Llàntia apreten la pugna per la segona plaça

La lliga s'escalfa. Mentre el Poble Nou s'escapa dels seus perseguidors, EL Juvesport va recuperar la segona plaça al guanyar els dos partits que tenia aquesta setmana (davant el Llavaneres i davant el Ronda). Mataronesa i Rocafonda van empatar a zero en un partit molt disputat, mentre que la Llàntia va golejar al Liverpool i es torna a enganxar per aconseguir una plaça d'ascens. El Valldemia va protagonitzar una de les golejades més sonades de la jornada, amb un contundent 9 a 3 davant el Llavaneres.

El Poble Nou va fer una golejada d'escandol a la Juventus que el fa encara més líder. Els locals van tenir una gran efectivitat durant la primera part, ja que en quatre xuts van fer tres gols i un pal. Per contra, la Juventus, que també va tenir les seves, va fer un gol, obra de Riera, i un pal. En la represa, l'àrbitre va expulsar rigurosament a David Llach, i els verds es van desquiciar. Mica en mica es van anar del partit, i això ho va aprofitar el Poble Nou per acabar golejant per 6 a 1. Tot i el resultat, la Juventus va tenir bastantes ocasions per posar pressió al líder, però aquestes no van entrar.

Mataronesa i Rofaconda lluitaven per la segona plaça, i al final cap dels dos l'ha aconseguit, de moment. Tot i l'empat a zero, el partit va estar ple d'ocasions per part dels dos equips. El partit va estar marcat per l'expulsió al minut 3 per un jugador del Rocafonda, que tot i això va tenir oportunitats per endur-se els tres punts. Rovira, molt actiu, i Isaac, van poder avançar als visitants, però l'empat a zero no es va moure. La Mataronesa, per contra, va tenir millors ocasions en la represa, amb gol anulat inclòs per fora de joc. L'empat cedeix la segona plaça al Juvesport, que va guanyar el seu partit.

El Juvesport va guanyar per 2 a 1 al Ronda, i recupera la segona plaça en una setmana rodona pels seus interessos. El Ronda va sorprendre als locals amb un bon joc durant la primera part, que els va permetre avançar-se al marcador. En la represa, el Juvesport va estirar-se una mica més, i d'una falta lateral sortiria l'empat a un. Mentre el Ronda portava perill a la porteria local, al contraatac, el Juvesport ho seguia intentant, fins que els dos equips es van veure inmersos en un aldarull per una agressió d'un defensa del Ronda. Al final, remuntada que serveix a l''equip del Juvesport per mantenir-se allà dalt.

La Llàntia va tenir un partit més plàcid del que s'esperava davant el Liverpool que va acabar guanyant per 3 a 0. Els verds no van disputar un gran partit, tot i que van fer valer el fortí que s'han construït al seu camp. Un gol fantasma i dos possibles penals a l'àrea del Liverpool van ser el més destacat del partit, que va acabar amb una victòria còmode que els enganxa de nou amb els seus rivals més directes per aconseguir la segona plaça.

El Valldemia, per la seva banda, va esborrar del mapa al Llavaneres amb un contundent 9 a 3. Els visitants van acusar i molt l'expulsió del seu porter a la primera part per protestar i per empènyer a un jugador marista. El partit va ser molt més fàcil de l'esperat pel Valldemia, en el que van destacar el hat-trick de Litus i el de Tabu. D'altra banda, el Cirera va guanyar sense gaires dificultats al sant Cebrià per 1 a 3, en un partit que també es va posar de cara per l'expulsió del porter local. El Cirera segueix fent una bona segona volta, guanyant partits amb els d'abaix i donant molta guerra als equips capdavanters. Per últim, destacar la desfeta del PAlau, que va perdre per un clar 5 a 1 davant l'Argentona.

La classificació és la següent:1-Poble Nou 48p. 2- Juvesport 46 p. 3- Rocafonda 45p 4- Mataronesa 43p. 5- La Llàntia 43p. 6- Valldemia 40p. 7- Liverpool, 31p. 8- Cirera 31p . 9- Juventus 29p. 10- Argentona 21p. 11- Ronda, 19p. 12- Llavaneres, 17 p. 13- Palau, 15p. 14- Malgrat, 14p. 15- Sant Cebrià, 11p. 16- Sussanenc, 1p