El Poble Nou empata amb el Valldemia i la Mataronesa ja és segona

EL Rocafonda es torna a posar en la lluita per l'ascens després de guanyar al Palau

El Poble Nou ha baixat fins la cinquena posició després d'empatar a tres amb el Valldemia, i la golejada de la Mataronesa sobre el Juvesport. Amb tot, El Rocafonda ja és tercera al vèncer al Palau. Per la zona mitja, l'empat del Liverpool amb el Ronda acosta a la Juventus i al Cirera al setè lloc, que queda, però bastant lluny, a sis i set punts respectivament.

La Llàntia va guanyar amb més dificultats de les previstes al Sant Cebrià. Al primer minut, un penal claríssim avançava als locals. Malgrat això, Enrique i Valencia capgiraven el marcador abans del primer quart d'hora. Tres canvis als trenta minuts demostraven que el tècnic mataroní volia concentració. Abans del descans, una pilota llarga servia perquè el Sant Cebrià empatés el partit. EN la represa, els mataronins van sortir més conscienciats, i Morales, Espín i de nou Valencia, van sentenciar el partit.

El partit de la jornada era el que enfrontava al Juvesport amb la Mataronesa. El partit va ser més plàcid del que s'esperava per la Mataronesa, que a la primera part, amb gols de Manolo i un impresionant xut d'Emilio, ja guanyaven amb un avantagte important. En la represa, dos gols més de Manolo van sentenciar la golejada, que deixa a la Mataronesa segona amb un partit menys i al Juvesport a un punt d'ells.

El Rocafonda va escalar fins a la tercera posició després de vèncer per 1 a 4 al Palau. Els blanc-i-negres van patir per aconseguir la victòria amb un dels cuers de la categoria, ja que als vint minuts perdien per 1 a o. Tot i això, Miki marcava en la següent jugada l'empat. Abans del descans, el Rocafonda ja havia remuntat el matx amb l'1 a 2. la segona part va estar molt descontrolada i va ser avorrida. Dos gols més, l'últim de penal, van certificar la victòria que els torna a deixar amb opcions a l'ascens.

El Poble Nou va punxar en el partit del Valldemia i es despenja dels primers llocs. Els maristes es van avançar al marcador, però després, per falta d'atenció, van encaixar tres gols. Tot i això, el Valldemia empatava el partit abans del descans. En la segona part, els maristes van tenir el control del joc, però no van poder marcar. Per contra, el Poble Nou tampoc va aconseguir el gol de la victòria en una segona part fluixa per la seva banda.

El Liverpool va empatar a dos en la seva visita al camp del Ronda en un partit molt dur i amb molt de centre del camp. El Ronda es va avançar primer, però Carlitos va empatar el partit. Tot i això, en la segona part els locals van tornar a avançar-se al marcador, i va er Marc qui va establir l'empat definitiu que tots dos equips van donar per bo.

Altres resultats de la jornada: Cirera 2 - 1 Llavaneres, Malgrat 1 - 3 Argentona i Sussanenc 0 - 3 Juventus (el Sussanenc no va voler jugar el matx al tenir només deu jugadors).

La classificació:1- Llantia 64p, 2- Mataronesa 61p (un partit menys), 3- Juvesport 60p, 4- Rocafonda 60p, 5- Poble Nou 59p (un partit menys), 6- Valldemia 50p, 7- Liverpool 47p, 8- Juventus 41p, 9- Cirera 40p, 10- Ronda 29 p, 11- Argentona 28p, 12- Llavaneres 26p, 13- Malgrat 23p, 14- Palau 19p, 15- Sant Cebrià 17p, 16 Sussanenc 4p. l