ue
ue

El Platges de Mataró torna a guanyar a casa

Les mataronines s'imposen al JET i segueixen colíders.

El Platges de Mataró va aconseguir diumenge una nova victòria a Copa Catalunya femenina, i ja en van tres de tres. Les noies d'Adrià Castejón van imposar-se al JET per 47-42 en un partit igualat que no es va tancar fins els darrers instants del mateix. Les mataronines segueixen en un gran moment de forma en aquest inici de lliga i són colíders de la categoria conjuntament amb el Grup Barna.

El partit va estar en un puny des del primer minut. Les unionistes van comandar el primer parcial (15-13) tancant el rebot defensiu més que les seves rivals i encertant des de sota pintura amb jugadores com Cárceles (15 punts) i Marquisha Harris (13). En el segon quart, l'equip de Terrassa va aconseguir defensar millor a les mataronines, va retallar un punt (11-12) i ho deixava tot obert per a la segona part.

En el segon tram de partit el rebot defensiu (23 en total) va ser clau davant un conjunt egarenc que va estar més erràtic del compte a la zona i no gaudia de segones jugades. Les de Castejón van obrir un mínim forat de sis punts de cara al darrer període, on van saber gestionar els minuts finals (12 rebots de Harris, quatre d'ells en atac) per assegurar un nou triomf al Josep Mora.