-
-

El Platges de Mataró tanca la primera fase amb una victòria

Les mataronines guanyen 61-67.

El Platges de Mataró va aconseguir el cap de setmana passat acabar la primera fase de la Copa Catalunya amb una victòria a Tarragona. Les mataronines, que no es jugaven res perquè de cara a la segona fase només s'emporten els resultats entre els primers classificats del seu grup, van imposar-se per 61-67.

L'equip va dominar el primer període anotant molts punts sota la cistella i amb jugadores com Harris i Butler imposant-se en el rebot defensiu. el 12-19 del primer quart va deixar pas a un període més obert en atac però amb les unionistes en estat de gràcia: 15-22 i +14 d'avantatge al descans.

A la represa les coses van canviar i el Tarragona va intentar retallar diferències. Ho va fer amb un parcial de 22-13 que ajustava i molt el partit. En el darrer quart les d'Adrià Castejón van tornar a mostrar el seu millor nivell defensiu, les locals es van precipitar en el triple més del compte i el Mataró Feimat va aconseguir una nova victòria.