-
-

El Platges de Mataró supera a l'Igualada

Les mataronines s'imposen per 58-43.

El Platges de Mataró va aconseguir el cap de setmana passat una nova victòria, aquest cop per 58-43 davant l'Igualada. L'equip d'Adrià Castejón va haver de capgirar un marcador advers a la mitja part per aconseguir sumar un triomf que li permet mantenir-se en el tercer lloc del seu grup, tot esperant ja la segona fase on haurà de jugar amb els millors equips de Copa Catalunya.

El matx va començar bé pels interessos de les mataronines, però en un marc molt més igualat del que podia semblar en un primer moment (15-13). La sorpresa va arribar precisament en el segon quart, on les visitants van ajustar la defensa, van assecar les idees ofensives unionistes i van marxar al descans amb un triomf parcial contra pronòstic: 22-27.

A la represa, el Platges de Mataró va intentar ajustar el partit en els primers minuts (28-31) i finalment va aconseguir capgirar el marcador en el tecer quart, on guanyaven d'un punt. Un matx ple d'alternatives (fins a deu canvis d'avantatge i quatre empats al lluminós) que demostraven la igualtat entre els dos equips. Fins un darrer període d'inspiració unionista un van trencar el primer parcial (5-2) i van ampliar diferències en el tram final fins a la victòria gràcies a l'encert de Harris i Turner, 14 punts cadascuna.