Aida Soriano Fiérrez

El Platges de Mataró suma una nova victòria

Els unionistes van superar l'Akasvayu Figueres per 77-87 i es reafirmen a la part alta de la classificació

Missió complerta. Dissabte passat, 20 d’octubre, el Platges de Mataró va tornar de Figueres amb la victòria a la butxaca. Un resultat final de 77-87 va donar als nois entrenats per Albert Illa el quart triomf consecutiu de la temporada. Amb aquesta nova victòria, i després de cinc jornades de Lliga EBA, els unionistes ratifiquen el bon moment pel que passa l’equip i ocupen els primers llocs de la classificació del grup C.

Davant l’Akasvayu Figueres, filial del Girona, el Platges de Mataró va sortir amb la directa posada i un parcial de 10-24 n’és la prova. Amb la mateixa intensitat del primer quart, els unionistes van seguir ampliant diferències respecte l’equip local durant el segon i al descans es va arribar amb un contundent 26-45. Amb Iki, atentíssim al rebot (15 en total), i amb Marc Forcada com a màxim anotador (17 punts), Sergi Homs, Jobacho i Jordi Ventura van decidir no ser menys i ajudar l’equip amb una aportació de 10 punts o més cadascun. I és que malgrat que el conjunt gironí, amb Oriol Rabert (22 punts) al capdavant, van retallar diferències respecte els visitants, guanyant el tercer i l’últim quart, el Platges de Mataró mai va baixar dels 20 punts d’anotació per temps i va saber administrar el seu avantatge fins el final.

Albert Illa: “L’equip ha estat seriós”
Al final de l’encontre, Albert Illa, el tècnic unionista, explicava: “Ha estat un partit raro, relativament senzill, ells estaven espessos, però hi ha hagut un moment que se’ns han arribat a posar a 9 punts”. I és que en la represa, cinc triples seguits d’Oriol Rabert van descol·locar els visitants. Però en línies generals el tècnic va qualificar l’actuació del seu grup de “seriosa”. L’important, segons Illa, era “sumar” i això és el que el seu equip va fer i porta fent durant quatre jornades seguides.

Després d’aquest triomf per 77-87 davant el Figueres, els d’Albert Illa es prepararan durant la setmana per rebre el proper dissabte, a les 20h al Josep Mora, un dels rivals a batre, l’Olivar, equip que la temporada passada va lluitar per l’ascens a LEB-2.