-
-

El Platges de Mataró guanya i empata al tercer lloc

Les mataronines superen 58-50 el Tarragona.

El Platges de Mataró torna al camí de la victòria. Les noies d’Adrià Castejón van superar el Tarragona per 58-50 i van sumar la sisena victòria de la temporada. Això permet a l’equip col·locar-se quart empatat amb el tercer i a dues victòries dels dos primers llocs.

El partit va estar marcat per la igualtat, i de fet les visitants van marxar per davant en el marcador a la primera part: 17-19. Les de Castejón, però, van reaccoinar a temps i van revertir la situació al tercer quart, on van tancar el triomf parcial de 40-36. A l'inici del darrer període, un parcial de 8-0 va posar les coses molt complicades a les tarragonines, que no van aconseguir recuperar la distància al marcador entre els dos conjunts