Salva Fernàndez

El partit entre la Mataronesa i el Poble Nou acaba suspès al minut 44

La Llàntia, el Juvesport i el Rocafonda guanyen els seus partits i s'acosten al líder

El partit de la jornada no es va poder acabar. La Mataronesa jugava davant el Poble Nou un partit vital que podria haver acostat als equips mataronins al líder o per contra, podría haver sentenciat a la Mataronesa. Durant la primera part no va haver-hi gaires jugades destacades, i si una serie d'entrades bastant dures. Va ser Issaka, qui desquiciat per les entrades rebudes, va fer donar un cop duríssim a un contrincant que només va ser sancionat amb targeta groca. El partit es va escalfar arrel d'això, i al final l'àrbirte, al minut 44, va decidir suspendre'l. Com a nota negativa, destacar que dins el túnel de vestuaris els dos equips es van enganxar. Ara serà la federació qui decidirà que fer amb els 46 minuts que queden per disputar-se.

La Llàntia es posa ja a un sol puntet del líder després de guanyar a la Juventus. El partit va començar bé pels locals, que amb una falta magistral d'Enric s'avançaven al marcador. Dani, després de recollir una passada dins l'area, empatava el partit just abans del descans. En la represa, Font es va aprofitar d'una badada d'un defensa local per marcar l'1 a 2. la Llàntia va poder augmentar la diferència amb dos jugades claríssimes de Valencia, però va ser la Juventus qui, a deu minuts del final, va poder empatar. El davanter Marc s'enduia la pilota, i un cop va regatejar el porter, a porteria buida, va rebre un penal que va veure tot el camp menys el col.legiat Bueno, un àrbitre amb aspiracions a ascendre de categories però que vist el d'ahir, seguirà molts anys a les categories territorials. Per adobar-ho, un partit sense una duresa excessiva, va acabar amb quatre jugadors expulsats, tres per part de la Juventus.

Qui tampoc perd pistonada és el Juvesport, que es situa a un punt del Poble Nou. L'equip continua fent una temporada excel.lent i manté intactes les seves opcions de pujar després de golejar per un contundent 6 a 0 al Malgrat, que es va presentar amb deu jugadors al nou camp del Juvesport. Els mataronins no van avançar-se fins al minut 35 amb un gol de Manu Luque, tot i que van disposar de varies ocasions per ampliar l'avantage. En la represa, Un penal transformat per Kiko va sentenciar el partit, que encara es va posar més de cara amb l'expulsió per mans fora l'àrea del porter visitant. Després d'això, el Juvesport es va fer encara més amo i senyor del partit, i Manu Luque de noou, Nandi i Jordi, van augmentar la diferència. Destacar també el gol de Riky, el porter suplent que va disputar uns minuts com a jugador de camp i els va aprofitar al màxim.

El Rocafonda va esborrar del mapa al Liverpool, que portava fins el moment una bona ratxa de resultats en una segona volta envejable. Els visitants van pagar els plats trencats de la derrota, la setmana passada, del Rocafonda davant el Llavaneres. Durant la primera part, els locals van ser els únic dominadors del partit. Rovira va tenir fins a tres ocasions clares de marcar davant la porteria, però el gol se li va negar ahir. Va ser Miky, de gol olímpic, el que va obrir la llauna. El Rocafonda ja guanyava per 3 a 0 a la mitja part. En la represa, la mateixa tònica davant un Liverpool que amb prou feines va inquietar la porteria local. Destacar a Miky, que va marcar cinc dels sis gols que va fer el seu equip. L'altre va ser obra de Johny, de penal. Amb aquesta victòria, el Rocafonda es situa a quatre punts del líder.

Un altre dels partits interessants de la jornada, sobretot pel bon futbol que ofereixen ambdós equips, va acabar amb una victòria clara del Valldemia al camp del Cirera per 0 a 3. Aquesta victòria deixa al Valldemia reafirmat en la sisena posició, lluny de l'ascens, i deixa al Cirera a mitja taula, a un sol punt de la Juventus. L'argentona, que va guanyar per 3 a 4 al Sant Cebrià va rebre el premi de la victòria després de donar la cara contra equips que estan més ben situats.

Amb el partit del Poble Nou i de la Mataronesa suspès, i a falta de saber el resultat entre el Palau i el Llavaneres, i entre el Ronda i el Sussanenc, la classificació és la següent: 1-Poble Nou 58p. 2- Llàntia 58 p. 3-Juvesport 57p 4- Mataronesa 55p. 5- Rocafonda 54p. 6- Valldemia 49p. 7- Liverpool, 43p. 8- Juventus 35p . 9- Cirera 34p. 10- Ronda 25p. 11- Argentona, 25p. 12- Llavaneres, 23 p. 13- Malgrat, 23p. 14- Palau, 19p. 15- Sant Cebrià, 14p. 16- Sussanenc, 4p