I. San Antonio

El Mataró torna a golejar el Velarde i ja és a semifinals de la Copa RFEF

Angel, Samuel i Jordi Rodríguez van ser els autors dels gols de la nova victòria mataronina (3-0)

Tal com va passar a l'anada, el Club Esportiu Mataró va guanyar el seu rival, el Velarde, als quarts de final de la Copa Federació i ja està classificat per disputar les semifinals d'aquesta competició.

Els groc-i-negres no van patir per imposar-se a un equip que va arribar amb molts juvenils i conscients que la seva guerra està a la lliga, després de perdre l'anada 2-3.

De tota manera, l'equip cantabric va començar el partit amb força pressió per intentar fer un gol ràpid i esgotar totes les opcions. Els groc-i-negres, lluny de preocupar-se van fer servir un joc molt vertical i de desgast que va acabar amb les esperances rivals. Angel va fallar sol davant del porter Alberto i va esmenar el seu error als 26' culminant una jugada col.lectiva en el primer gol. Tot i l'1 a 0, els de Jaume Creixell, que no saben jugar d'una altra manera, van seguir dominant amb comoditat i buscant el segon gol, el de la sentència definitiva. Aquest el va fer Samuel, de cap, després de finalitzar una gran jugada de Fernando, un dels millors del partit, tot i que tot el grup va estar a un gran nivell ahir vespre. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Als set minuts de la represa, Jordi Rodríguez, que acabava d'entrar al camp, va aprofitar una badada de la defensa dels visitants per establir el 3-0 definitiu, una nova golejada que confirma el bon moment dels groc-i-negres. Els de Creixell han marcat vint gols en els últims cinc partits, entre lliga i Copa Federació.

El sorteig per les semifinals es fa el proper 18 de febrer a la seu de la Federació Espanyola de Futbol. En aquest sorteig hi seran presents Mataró, Benidorm, Oviedo i el guanyador de l'eliminatòria entre Laguna i Navalcarnero. A més de l'emparellament, també es coneixerà l'ordre dels partits de la final.