Salva Fernández

El Mataró supera sense problemes el Manresa (3-0)

Els groc-i-negres, amb un inspirat Oscar, van fer una gran segona meitat i van golejar el seu rival sense miraments

Els mataronins van sortir des d'un bon principi disposats a la victòria i a no deixar escapar més punts del municipal. Tot i que durant la primera part no hi van haver gols, ocasions no van faltar. De fet, els de Jaume Creixell van estavellar una pilota al pal.

El festival golejador no va arribar fins al segon temps. Els groc-i-negres, als deu minuts de la represa, van deixar clar que els manresans no tenien res a fer i Oscar va fer l'1 a 0. El mateix jugador repetiria als 73 minuts. El 2-0 deixava el Manresa sense cap tipus de possibilitat. Angel va arrodonir la golejada a l'últim minut.

Amb aquest resultat, els mataronins es mantenen a les primeres posicions de la classificació, molt a prop de les quatre primeres places, que donen dret a jugar la promoció d'ascens.