El Mataró salva un punt davant el Rubí en el temps de descompte

Els groc-i-negres van perdre els primers punts de la temporada a casa, tot i que van merèixer la victòria

El Mataró va patir per sumar un punt a casa. L'equip groc-i-negre va sortir molt fort i Oscar va enviar la pilota al pal durant els primers minuts, però el Rubí, que venia de guanyar per la mínima a Gavà i San Andreu, tenia clar com jugar. Els de Quico Díaz van tancar-se en defensa i van aprofitar la primera ocasió per fer el 0-1. Amb el marcador a favor, crear perill va passar a ser una tasca molt complicada pels locals, que, de tota manera, van poder empatar durant els últims minuts del primer temps.

Molina, tot just començar la segona part, va fer l'1 a 1, però l'alegria va durar poc perquè el Rubí, dos minuts més tard, va tornar a avançar-se. Els visitants van demostrar una gran efectivitat en les poquíssimes ocasions que van tenir. El Mataró, lluny d'enfonsar-se, va seguir treballant per tornar a igualar el marcador. Les ocasions van arribar una darrera l'altre, però la sort era sempre pel Rubí. Al minut 90', a més, Molina es va lesionar i el va substituir Lucas Viale. Al final, el canvi va resultar providencial ja que el jove davanter va aconseguir, al minut 95, el gol de l'empat final, que feia justícia, tot i que els groc-i-negres, per joc, haurien d'haver sumat els tres punts.