Canals ha tornat en plena forma.

El Mataró Parc Boet torna al camí del triomf i es manté colíder

Gran partit de Marc Rubio amb 28 punts.

El Mataró Parc Boet va tornar al camí de la victòria després de perdre la setmana anterior. Els taronges, que han tingut un inici de temporada somiat, van sumar el vuitè triomf en nou jornades de la temporada davant un rival fort com és el Vic, a qui van superar per 93-84. Gran partit de Marc Rubio, que va anotar 28 punts i va tenir un inici fulgurant amb 11 punts en els cinc primers minuts, ben acompanyat per diversos jugadors que van anotar deu o més punts: Canals, Smith, Jansen, Corella i Forcada.

El desplegament ofensiu de Rubio en particular i el Boet en general van permetre els mataronins obrir forat en el primer període: 25-16. El Vic, però, no va voler despenjar-se del matx i va intentar reaccionar en el segon quart, on va retallar la distància amb el 21-19. L'avantatge a la mitja part, però, era pels d'Alberto Peña.

En el tercer període, els mataronins van tornar a mostrar-se molt inspirats en atac i això va propiciar un parcial contundent de 32-20 que, sumat a l'avantatge de la primera part, trencava el partit. Smith i Jansen sota pintura (21 punts i 13 rebots entre els dos), Canals des de l'organització (12 punts i 3 assistències) i els triples de jugadors com Corella (2/3) i Rubio (5/9) van fer la resta. En el darrer quart, el Vic va emportar-se el parcial de 10, però el partit ja estava sentenciat.