Imatge d'arxiu del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet suma un triomf vital

Els taronges guanyen el Castellbisbal.

El Mataró Parc Boet va aconseguir dissabte una victòria important, que permet tornar al camí de la victòria i encarar el tram final de temporada amb tranquil·litat després del desè triomf de la temporada. Els d'Alberto Peña van superar al Castellbisbal, penúltim, per 86-67 en un partit espectacular de Miqui Puig (24 punts) i l'incansable Moore, que va fer 17 punts i 13 rebots.

El matx va ser equilibrat en el primer quart, amb dos equips que es repartien encerts i errors: 13-13. La reacció mataronina, però, va ser definitiva en el segon quart, on es va desplegar el millor joc de la temporada. Fins a 34 punts van anotar, deixant un +19 que parlava per sí sol.

A la represa, però, encara hi havia molt per fer. Els visitants van sorprendre amb un gran encert anotador i una defensa que no deixava espai perquè el Boet pogués recuperar el domini. El 15-24 ho deixava tot obert, però els taronges van evitar qualsevol ensurt tornant a la seva millor versió per assegurar la victòria (24-15).