-
-

El Mataró Parc Boet estrena Lliga EBA amb una victòria

Els mataronins guanyen el Bàsquet Menorca per 79-67.

El Mataró Parc Boet va estrenar la Lliga EBA amb una victòria en el seu primer partit a la categoria. Ho va fer, a més, davant un rival d'entitat com és el Bàsquet Menorca, a qui van superar per 79-67 en un gran partit dels d'Alberto Peña, que van haver de remuntar un marcador advers a la mitja part. Finalment, bon inici dels taronges en una categoria inèdita en la seva història.

El partit va començar amb un inici lent per part dels dos equips, que buscaven jugar llarg i trobar les millors finalitzacions. Això va permetre els visitants emportar-se a base de talent el primer parcial per 15-21. En el segon període els taronges van intentar retallar a base de triples, però els visitants seguien encertats i van marxar amb un altre parcial contundent que deixava el 33-47 al marcador.

A la represa el Boet va canviar per complert i a partir d'una defensa molt forta i contracops ràpids van retallar distàncies al tercer quart. 24-13 i a tres punts del marcador general. En el darrer quart, la maquinària taronja va funcionar a ple rendiment i amb les aportacions individuals des del perímetre es va augmentar la diferència: 22-7, partit capgirat completament i victòria contundent.

El proper compromís serà el dissabte a les 20h a l'Eusebi Millan davant el CB Cantaires Tortosa.