-
-

El Mataró Parc Boet és una piconadora

Partit estel·lar de Marc Rubio amb 34 punts i set triples.

El Mataró Parc Boet va per feina. Els d'Albert Peña segueixen invictes i dissabte van sumar la cinquena victòria consecutiva de la temporada. Líders en solitari i amb molt bones sensacions sobre la pista, aquest cap de setmana van tombar el Bisbal Bàsquet per 78-68 en un partit que va tenir una actuació memorable de Marc Rubio. El germà de Ricky Rubio va tornar a demostrar el seu talent innat amb 34 punts, 7 de 12 en triples i una valoració de 39. Peça clau del Boet per guanyar el partit i per entendre aquest bon inici de temporada.

El partit es va posar de cara pels taronges en un primer parcial en el que el gran ritme anotador dels de Peña marcava els compassos inicials. El 25-17, però, va deixar pas a un segon període on la defensa del Bisbal va ser molt més dura i va impedir que els locals anotessin amb facilitat. Al descans, victòria ajustada del Boet per quatre punts.

A la represa, Rubio va brillar amb llum pròpia. Dos triples seguits del jugador mataroní van obrir forat i amb més de deu punts en aquest període, el matx es va trencar definitivament. Smith tancava molt bé el rebot defensiu i en atac, a banda de Rubio, Hermoso també va estar prou inspirat (13 punts). El diferencial en el tercer quart va ampliar-se fins els 12 punts i això es va saber mantenir fins el final del partit.