Gran victòria a domicili.

El Mataró Parc Boet es manté invicte després de superar dues pròrrogues

Els taronges guanyen 90-91 al Sant Narcís.

El Mataró Parc Boet segueix invicte i dissabte va aconseguir la sisena victòria consecutiva de la temporada. Però no va ser gens fàcil i la primera derrota va estar a punt de consumar-se a la pista del Sant Narcís, on els d'Alberto Peña van haver de superar dues pròrrogues per mantenir-se líders en solitari del seu grup de Copa Catalunya després de guanyar 90-91. Smith va ser clau amb 33 punts, 3 de 4 en triples, 17 rebots i un impressionant 41 de valoració. Ben acompanyat de Rubio i d'Hermoso amb 21 i 15 punts cadascun.

El Sant Narcís va demostrar tenir ganes de fer grans coses aquesta temporada amb una plantilla jove i enèrgica, i això es va veure des del primer moment. Els gironins van defensar amb intensitat i a base de contracops letals van dominar els primers compassos de partit. Per la seva banda, el Boet no es trobava còmode i va anar a remolc fins el 38-35 amb el que es va arribar al descans.

Smith va ser el far de l'equip quan perdien de 12 punts; en va anotar 33 i va recollir 17 rebots

A la represa, els d'Alberto Peña no van aconseguir capgirar el marcador davant un equip molt encertat. A pocs minuts per acabar els locals guanyaven de 12 i va ser llavors quan va aflorar la figura de Smith. Amb jugades espectaculars i una defensa molt sòlida, l'equip empatava el partit a falta d'un minut. Per primer cop es va posar davant en el marcador i quan semblava que es podia guanyar, un repartiment de cistelles ho deixava tot empatat a 68.

A la pròrroga la igualtat va serla tònica general, i en els cinc primers minuts extres cap dels dos equips va aconseguir marxar del marcador. Amb un nou empat es va anar a una segona pròrroga, on els nervis van fer acte de presència i on la major experiència del Mataró Parc Boet va servir per posar-se per davant i acabar emportant-se la victòria final.