-
-

El Mataró Parc Boet encaixa la primera derrota de la temporada

Els taronges perden 91-71 a Artés.

El Mataró Parc Boet va encaixar la primera derrota de la temporada a Artés, després de set jornades de victòries consecutives. Els taronges van ensopegar davant el conjunt del Bages en un partit on no van sortir les coses i on van perdre 91-71. Això permet al Sant Josep empatar al capdavant de la classificació amb l'equip d'Albert Peña. El millor jugador mataroní va ser Darío Naharro amb 15 punts i quatre rebots.

El partit es va complicar ben aviat pels interessos dels taronges. L'equip va patir sota la pintura davant un rival molt encertat en el rebot ofensiu, fet que propiciava segones jugades contràries als interessos dels mataronins. El 30-21 del primer temps va deixar pas al 20-14 del segon, amb un Mataró Parc Boet que es veia amb un desavantatge important al descans.

A la represa l'equip, lluny de reaccionar, va trobar-se erràtic sobretot en el triple davant un rival que va colpejar de manera contundent en aquest aspecte: fins a 8 encerts en la segona part des del perímetre que ampliaven diferències. Els mataronins, que van notar l'absència de Marc Rubio, no van poder fer res per remuntar i van acabar perdent per 91-71.