David Romero en una jugada. Foto: cedida

El Mataró Parc Boet controla el rebot i supera el Sese

Segona victòria de la temporada pels mataronins (93-85)

I, a la cinquena, ha sigut la vençuda. Ja era hora, pensaran els seguidors del Boet. Per primera vegada aquesta temporada, el seu equip va controlar el rebot i es va imposar al seu rival en la lluita dins la pintura. Hi va ajudar molt la majúscula actuació de David Romero, que a banda de 28 punts va sumar 15 rebots per acabar amb un 44 de valoració. El millor jugador del partit amb molta diferència. Marc Rubio, 18 punts i 8 rebots, va ser, també, un suport important per a l’equip que entrena Alberto Peña.

El Mataró Parc Boet també va presentar un magnífic 52% d’encert en triples. Marc Rubio (5/9), Sergio Gómez (3/5), Alejandro Castro (2/2) o Miquel Puig (2/4) van cimentar la superioritat dels mataronins en el tir exterior.

Tot plegat va conduir a una formidable reacció del Boet en l’últim quart. L’equip local entrava als darrers minuts set a sota (61-68), però va protagonitzar un parcial de 32-17 que capgirava el resultat i els permetia sumar la segona victòria de la temporada (93-85). El Sese ja era història. El Boet visitarà el cuer, el Martorell, en el proper partit de lliga.