Gran victòria a domicili.

El Mataró Parc Boet comença amb bon peu la temporada

Els taronges superen 78-85 el CN Sabadell.

El Mataró Parc Boet va aconseguir dissabte passat la primera victòria de la temporada en un nou curs a Copa Catalunya. Els d'Alberto Peña, que compten amb diverses cares noves per intentar classificar-se un altre any pels play-off d'ascens. Malgrat les novetats, dos noms coneguts per l'aficionat taronja van ser els més destacats: Marc Hermoso amb 20 punts i Marc Rubio amb 28. L'equip va saber sobreposar-se a un mal primer quart i va endur-se el triomf final per 78-85.

El partit es va posar de cara pels vallesans ben aviat, ja que en el primer parcial un gran encert anotador dels seus jugadors, sobretot Ramírez, va permete emportar-se el parcial per 32-21. El Boet va reaccionar i va retallar distàncies (18-23) abans del descans i amb tot encara per decidir.

A la represa, de nou un parcial idèntic al del segon període permetia als mataronins acostar-se i obrir el matx, tot per decidir en el darrer quart. En aquest els dos "Marcs" van estar molt inspirats (cinc triples de Rubio al llarg del partit i un 10 de 13 en TC d'Hermoso) i van comandar la remuntada: 10-18 al darrer període i victòria final per començar amb bones sensacions la temporada.